Gourmet Hotdog med råsyltet spidskål, sennepsmayo og sprøde Lette Løg

Vi er gået all-in på at lave en virkelig lækker hotdog opskrift. Den indeholder mange elementer, men fortvivl ej, for de er meget nemmere end du tror. – Og med garanti det hele værd. Især på en lørdag aften.

Gourmet hotdogs

Det skal du bruge:

  • 8 økologiske pølser (dine favoritter)
  • 8 økologiske hotdogbrød
  • 1,5 dl. økologisk mayonnaise
  • 2 spsk. økologisk sennep
  • ½ økologisk rød spidskål
  • ½ dl. økologisk citronsaft (passer med saften af 1 citron)
  • ½ dl. økologisk honning
  • 1 pose Vegetude Lette Løg
  • 1 bakke karse

Sådan gør du:

Læg pølserne på en pande ved lav varme og tænd ovnen på 180 grader C.

Snit den røde spidskål meget fint. Eventuelt på et mandolinjern, hvis du har det. Rør citronsaft og honning sammen og vend grundigt kålen heri (denne øvelse er lettest med hænderne). Lad det stå 30 minutter (passer med, at pølserne er færdige på panden).

Rør herefter mayonnaise og sennep sammen til en sennepsmayo.

Sæt brødene i ovnen og varm dem i 5 minutter. Gør de sprøde løg klar til anretning i en skål.

Du er nu klar til at samle din helt egen Gourmet Hotdog. Når du har samlet pølse og brød på klassisk hotdog-manér, starter du med at smøre et godt lag sennepsmayo på. Herefter kommes syltede rødløg og Vegetude Lette Løg ovenpå. Herligheden toppes med karse. Velbekomme!

Tip: Er du fuldstændig flyvende og i et overdådigt overskud, kan du sagtens bage lækre hotdogbrød selv. Husk, at du nemt og hurtigt kan pifte dejen op med vores Vegetude BageGrønt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *