Fordi vi går op i…

En lidt grønnere hverdag

I en travl hverdag ved vi godt, at det kan være svært at få grøntsager nok. Derfor har vi udviklet en række lækre grøntsagsblandinger, så du hurtigt og nemt kan gøre dine yndlingsretter og bagværk endnu grønnere. Er du løbet tør for idéer, kan du herunder finde inspiration fra vores eget grønne køkken.

Morgenmad

Ostebrød

Skal det være nemt og hurtigt, så er det disse top-lækre ostebrød, du skal kaste dig over. Prøv dem til morgenmad. Så er du allerede halvvejs med de 300 gram grøntsager, du helst skal spise hver dag, før klokken har ramt de 7.00.

Morgenmad – Madpakken

Boller

Det kan næsten ikke blive nemmere at få fyldt din yndlingsopskrift på boller op med 600 gram grøntsager end med vores Vegetude BageGrønt. Har du endnu ikke fundet en yndlingsopskrift, er du velkommen til at låne vores lige her.

Madpakken

Pizzasnegle

Har du prøvet bag-dine-pizzasnegle-i-vaffeljernet? Nej vel? Det havde vi heller ikke før nu. Det er super nemt og bagetiden kortes ned med 10 minutter i forhold til bagning i ovn. Det er da ret smart!? – Og så med en masse grønt! 

Madpakken

Trille Tomat sticks

De her sticks er et sikkert hit i madpakken, til børnefødselsdagen eller som en improviseret hurtig snack. Hos os blev de spist op med ordene ”mor jeg har spist dem alle sammen. De smagte rigtig godt”. Ser man det! 1 barn = 4 sticks = 150 gram grønt! Wow.

Aftensmad

Pasta Bolognese

Fun-fact: Pernille skrev sit speciale i Milano og fik en fantastisk opskrift med sig hjem på bolognese. Den er ret hemmelig, men du får den alligevel. Vi har gjort den til verdens nemmeste bolognese med Vegetude GourmetGrønt. Vi er vilde med den!

Aftensmad

Gourmet hotdog

Hotdogs er altid et hit. Vi har derfor smidt vores bud på en ægte gourmet-én af slagsen her til dig. De lækre, sprøde Vegetude Lette Løg på toppen tager prisen som verdens letteste løg. PS. De her hotdogs kan altså slå benene væk under enhver. Bare et tip.

Madpakken – Aftensmad

Frikadeller

Frikadeller har altid været et hit hjemme hos os. Især når vi får afsat tid til at lave rødkålen selv. Det er nemt og smager godt i madpakken næste dag. Men vidste du, at de faktisk kan blive endnu bedre med 500 gram grøntsager i? Det synes vi i hvert fald – og bedst af alt også børnene. Så er der én diskussion mindre over maden.

Morgenmad

Hindbær Smoothie

Vi er vilde med smoothies. Det er en nem og forfriskende måde at få en masse bær og frugter på, men vi skal huske grøntsagerne. Vi har været i køkkenet og leget med vores BageGrønt, som her viser sig at være fortræffelig i denne smoothie. Den er ikke bare god og ser ikke bare god ud, den smager også godt.