Pasta Bolognese med masser af grøntsager

Vi har lavet denne nemme, men sikre opskrift til dig, så du nemt kan få opgraderet din bolognese med en masse grøntsager. Det hemmelige trick med revet hvidløg og citron i enden fuldender retten på en genial måde. Smag selv og del den med andre. Der er nok til 4 personer.

Pasta bolognese ingredienserPasta bolognese

Det skal du bruge:

  • 300 gram økologisk hakket oksekød
  • 1 dl Vegetude GourmetGrønt
  • 500 gram økologisk tomat passata (purerede tomater)
  • 1 dl. vand
  • 2 tsk. økologisk tørret oregano
  • 1 fed økologisk hvidløg
  • Revet skal fra ½ økologisk citron
  • 500 gram frisk økologisk pasta
  • 1 spsk. økologisk olie
  • Salt og peber

Til servering: Økologisk parmesan og frisk økologisk basilikum.

Det skal du gøre:

Brun kødet af i en gryde med olien. Tilsæt herefter Vegetude GourmetGrønt og vend det rundt i kødet. Lad det stå to minutter og simre. Tomat passata, vand og oregano tilsættes nu og røres sammen med kødet og grøntsagerne. Lad dette simre ved lav varme i 30 minutter.

Mens du venter på bolognesen, river du skallen af ½ citron og river hvidløgsfedet på et rivejern. Herefter sætter du vandet over til din pasta og tilbereder det efter pakkens anvisning.

Når bolognesen er færdig, tages den af varmen og den revne citronskal og hvidløg røres nu i. Smag til med salt og peber.

Server din pasta bolognese med revet parmesan og frisk basilikum. Velbekomme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *